training eu starters

— woensdag 20 oktober 2021, 09:05 | 1 reactie, praat mee

Verbazing over ingrijpen 3FM-zendermanager tijdens live-uitzending

3FM-dj Timur Perlin | Sander Koning / ANP

3FM-zendermanager Sharid Alles heeft gisteren in een live-uitzending van dj Timur Perlin ingegrepen, toen hij iemand wilde bellen die de geheime locatie van een 3FM-concert met de band Måneskin tegen betaling wilde onthullen. Alles lijkt te willen voorkomen dat het exclusieve concert live in de uitzending wordt verklapt. "Dat hoeft van mij allemaal niet op zender", aldus Alles. Laatste wijziging: 20 oktober 2021, 11:35

“Luisteraars. Wat moet ik doen? Luisteren naar mijn baas of moet ik hem bellen?”, zei Perlin. Alles voegde hem toe dat “je altijd moet luisteren naar je baas”. Perlin besloot uiteindelijk verkoper ‘Casper’ niet in de uitzending te halen.

Secretaris Omroep Wais Shirbaz van vakvereniging NVJ is verbaasd over de ingreep van Alles. Hij noemt dat ongepast en roept de Ombudsman van de NPO op in deze kwestie de nodige duidelijkheid te verschaffen.

Volgens 3FM hebben Perlin en Alles het bijgelegd, al is dat een ijzige agree to disagree. Een woordvoerder verklaart tegenover de Telegraaf dat “zoals wel vaker gebeurt in werkrelaties” mensen het met elkaar oneens zijn.

In de uitzending stelde Perlin zich voor het blok gezet te voelen door de plotse aanwezigheid van de zendermanager. “Jij bent mijn baas en komt nu in mijn radioshow zeggen dat ik iets niet kan doen. Aan de ene kant denk ik: ja, aan de andere kant heb ik luisteraars die ook mijn baas zijn. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen.”

Perlin draaide uiteindelijk het vorig jaar uitgekomen nummer Sweet, but a psycho van Ava Max. “Die is voor de baas”, aldus de dj.

Bekijk meer van

Timur Perlin Sharid Alles 3FM

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

Fred Kwint, 21 oktober 2021, 09:28

Hoe bedoel je, de NPO bemoeit zich niet met de inhoud? En zijn baas? Volgens mij is hij in dienst bij BNN/VARA en niet bij de NPO!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.