— dinsdag 4 februari 2020, 11:18 | 0 reacties, praat mee

Freelancevoorwaarden.nl ontvangt subsidie voor workshops rond inkoopvoorwaarden

ANP

Freelancevoorwaarden.nl, het project van freelance journalist Nick Kivits (tevens Villamedia-collega, red.) dat algemene voorwaarden leesbaar deconstrueert, gaat met een subsidie van Vereniging Veronica workshops ontwikkelen over goed onderhandelen en het lezen van zulke voorwaarden.

De site bracht onlangs ook een basisdocument uit voor ‘eerlijke voorwaarden’. Vereniging Veronica steunt de site met vijfduizend euro.

Het project Freelancevoorwaarden.nl is een nuttig instrument voor een levenskrachtige mediasector, een van de doelen die Vereniging Veronica nastreeft. In eerste instantie worden acht workshops gegeven, bedoeld voor journalistieke opleidingen en journalistieke collectieven. Daarna wordt er een op video opgenomen, voor een nog breder publiek.

Later dit jaar organiseert Kivits in samenwerking met freelanceplatform De Coöperatie een conferentie rond het recent uitgebrachte basisdocument eerlijke freelancevoorwaarden. Meer bij Freelancevoorwaarden.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.