— maandag 7 oktober 2019, 09:28 | 0 reacties, praat mee

Crowdfunding Freelancevoorwaarden.nl binnen een week geslaagd

De crowdfundcampagne die Freelancevoorwaarden.nl hield om geld op te halen voor eerlijke freelancevoorwaarden heeft binnen één week zijn doelbedrag van 2500 euro opgehaald.

In totaal doneerden 88 mensen, legt initiatiefnemer Nick Kivits uit op zijn site Freelancevoorwaarden.nl. Het overgrote deel van hen is freelance journalist. Een enkeling komt van buiten het vak. De gemiddelde bijdrage bedroeg 28,64 euro. Het populairste bedrag om te doneren was 10 euro (dat werd negentien keer gestort), gevolgd door 25 euro (achttien donateurs). De hoogste bijdrage bedroeg 250 euro. Het gekste bedrag: 104 euro. Maar dat was dan ook meteen de laatste donatie die nodig was om het doelbedrag te halen.

Kivits hoopt in januari te komen met freelance voorwaarden die ‘eerlijk’ zijn voor zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers.

Meer bij Freelancevoorwaarden.nl.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.