persveilig seminar

— maandag 7 oktober 2019, 09:28 | 0 reacties, praat mee

Crowdfunding Freelancevoorwaarden.nl binnen een week geslaagd

De crowdfundcampagne die Freelancevoorwaarden.nl hield om geld op te halen voor eerlijke freelancevoorwaarden heeft binnen één week zijn doelbedrag van 2500 euro opgehaald. Laatste wijziging: 7 oktober 2019, 10:25

In totaal doneerden 88 mensen, legt initiatiefnemer Nick Kivits uit op zijn site Freelancevoorwaarden.nl. Het overgrote deel van hen is freelance journalist. Een enkeling komt van buiten het vak. De gemiddelde bijdrage bedroeg 28,64 euro. Het populairste bedrag om te doneren was 10 euro (dat werd negentien keer gestort), gevolgd door 25 euro (achttien donateurs). De hoogste bijdrage bedroeg 250 euro. Het gekste bedrag: 104 euro. Maar dat was dan ook meteen de laatste donatie die nodig was om het doelbedrag te halen.

Kivits hoopt in januari te komen met freelance voorwaarden die ‘eerlijk’ zijn voor zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers.

Meer bij Freelancevoorwaarden.nl.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.