— woensdag 16 december 2020, 10:29 | 0 reacties, praat mee

Felix Meurders neemt zaterdag afscheid van Spijkers met Koppen

Felix Meurders | Tom Cornelissen / BNNVARA

Aanstaande zaterdag 19 december neemt Felix Meurders na 25 jaar afscheid van radioprogramma Spijkers met Koppen. Hij zit niet lang stil, want al op 2 januari begint Meurders aan 'FM op 5', het eerste programma van BNNVARA op NPO Radio 5.

Tijdens Meurders’ laatste uitzending geeft hij het stokje over aan opvolger Willemijn Veenhoven. “Spijkers heeft de lichtheid en toch ook de maatschappelijke relevantie die bij mij past”, aldus Veenhoven in een recent interview met de Volkskrant.

In het nieuwe programma ‘FM op 5’ (elke zaterdag van 10 tot 12) praat Meurders met luisteraars die op dag iets bijzonders meemaken, een droom die uitkomt.

“FM op 5 wordt een programma waar zowel mijn journalistieke als muzikale kwaliteiten bij elkaar komen. Ik verheug me erop. Maar eerst zaterdag mijn laatste uitzending naast Dolf. Ik heb altijd erg genoten van Spijkers. Het was voor mij een feest, mijn zaterdagse uitje. Misschien ga ik het nog missen, maar ik denk het niet want ik ga met iets heel moois beginnen”, zegt Meurders.

Villamedia sprak in 2018 met Meurders over zijn vaardigheid niet achter de geraniums te worden geparkeerd.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.