persveilig seminar

— maandag 1 oktober 2018, 09:23 | 0 reacties, praat mee

Spandoek en petitie: Felix moet blijven

Enkele bezoekers hebben in het Utrechtse café The Florin, waar het radioprogramma Spijkers met Koppen iedere zaterdag wordt opgenomen, een spandoek opgehangen met de tekst 'Felix moet blijven'. Ook is er een online petitie gestart. Laatste wijziging: 1 oktober 2018, 13:38

Het spandoek en de petitie zijn een reactie op het besluit van BNNVARA dat Felix Meurders moet stoppen met het programma. De 72-jarige radiocoryfee moet plaatsmaken voor een nieuwe presentator omdat de NPO met het programma een jonger publiek wil aanboren.

Dolf Jansen, met wie Meurders al jaren samen het programma presenteert, kondigde de show van zaterdag op Twitter aan met ’#spijkersmetkoppen MET FELIX MEURDERS’. Eerder liet hij al weten het vertrek van Meurders ’k*t en teleurstellend’ te vinden. „Het is een stukje omroeppolitiek en (ook, helaas) zoals dingen gaan”, stelt de cabaretier.

Bekijk meer van

Felix Meurders BNNVARA

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.