— maandag 26 oktober 2020, 10:28 | 0 reacties, praat mee

Willemijn Veenhoven nieuwe duopresentator Spijkers met Koppen

Willemijn Veenhoven en Dolf Jansen, vanaf 2021 het nieuwe Spijkers met Koppen-presentatieduo | Linda Stulic / BNNVARA

Met ingang van volgend jaar vormt Willemijn Veenhoven samen met Dolf Jansen het nieuwe presentatieduo van BNNVARA's Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Veenhoven vervangt Felix Meurders, die het programma 25 jaar presenteerde en afgelopen zomer zijn vertrek aankondigde. Laatste wijziging: 26 oktober 2020, 10:29

Veenhoven blijft daarnaast samen met Menno Bentveld het BNNVARA-programma Vroege Vogels presenteren op NPO 2. De duo-presentatie met Erik Dijkstra voor talkshow Op1 eindigt; naar een vervanger wordt momenteel gezocht. BNNVARA heeft Tim Hofman gevraagd, maar die heeft het te druk met eigen programma’s en sloeg het aanbod af.

Tot een vervanger is gevonden, blijft Veenhoven nog bij Op1 te zien. Ze noemt de kans om Spijkers met Koppen te presenteren een kans die ze niet wil laten lopen. Veenhoven stelt dat het een eer is om Meurders te mogen opvolgen.

“Hij was mijn leermeester op Radio 1 en is bij Spijkers al 25 jaar de gekroonde koning van het programma. Hij heeft het programma de journalistieke smoel gegeven waar ik samen met de rest van Nederland enorm van heb genoten. En die andere koning, Dolf Jansen, ken ik al jaren van voor en achter de schermen bij radio en ik zie er bijzonder naar uit om er iedere week met hem een feestje van te gaan maken”, aldus Veenhoven.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.