training eu starters

— woensdag 15 juli 2020, 09:52 | 0 reacties, praat mee

Stoelendans NPO Radio 2 en 5; Spijkers met Koppen op zoek naar nieuwe presentator

Felix Meurders stopt na 25 jaar met de presentatie van Spijkers met Koppen | Linda Stulic / BNNVARA

Later dit jaar zijn diverse vertrouwde radiostemmen te horen op nieuwe locaties. Vanaf oktober keert Giel Beelen terug bij de publieke omroep. Hij gaat voor NPO Radio 2 aan de slag voor een vroege show tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Laatste wijziging: 15 juli 2020, 10:01

Jeroen van Inkel stopt in oktober met het doordeweekse ochtendprogramma op NPO Radio 5 en presenteert op zaterdag en zondag tussen 7 en 10 uur ‘s ochtends Rinkeldekinkel. “NPO Radio 2 en NPO Radio 5 doen het geweldig en juist dan is het goed om te blijven prikkelen en te verfrissen”, stelt Peter de Vries, verantwoordelijk zendermanager.

Bert Haandrikman vult straks het gat dat Van Inkel achterlaat, meldt RTL Nieuws. Hij gaat de nieuwe ochtendshow Goeiedag Haandrikman! maken voor Omroep MAX. Daniël Dekker krijgt op NPO Radio 5 elke werkdag een lunchprogramma.

Felix Meurders stopt met ingang van volgend jaar met de presentatie van Spijkers met Koppen. Hij heeft dat dan 25 jaar gedaan. Meurders gaat in 2021 op NPO Radio 5 een nieuw programma presenteren, muziekmagazine FM op 5. Dat is elke zaterdag van 10 tot 12 uur te horen.

“Omdat ik met hart en ziel verknocht ben aan Spijkers met Koppen heb ik lang getwijfeld om ja te zeggen tegen Radio 5. Ik moest echt kiezen want beide programma’s presenteren kan niet gezien de uitzendtijdstippen. Uiteindelijk heeft de doorslag gegeven dat ik weer eens wat nieuws kan gaan doen op de radio. En omdat ik op deze manier mijn vaardigheden van zowel interviewer als dj kan combineren”, aldus Meurders.

Villamedia sprak in 2018 met Meurders over zijn vaardigheid niet achter de geraniums te worden geparkeerd. BNNVARA gaat op zoek naar een nieuwe presentator voor Spijkers met Koppen.

Meer bij NPO, RTL Nieuws, BNNVARA

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.