— woensdag 22 juni 2022, 15:51 | 0 reacties, praat mee

DPG Media vraagt medewerkers te helpen bij bezorgen kranten

© ANP / Hollandse Hoogte / Peter Hilz

DPG Media heeft alle medewerkers gevraagd om in de zomermaanden te helpen bij het bezorgen van de krant. Wie een krantenwijk loopt kan daarmee een uitje naar een pretpark verdienen. Of daar vrije tijd voor terugkrijgen. Laatste wijziging: 22 juni 2022, 15:52

Dat schrijft RTL Nieuws. DPG Media kampt al langer met een tekort aan krantenbezorgers. De uitgeverij startte onlangs, samen met Mediahuis, een campagne om nieuwe bezorgers aan te trekken en beloofde hen daarbij een startbonus van 1000 euro.

Hoewel die actie dik duizend nieuwe bezorgers opleverde, is het probleem nog niet geheel verholpen. In de zomermaanden zijn daarnaast bezorgers met vakantie, wat de problemen kan verergeren. DPG Media heeft daarom zijn 4000 medewerkers opgeroepen in juli en augustus bij te springen.

De oproep leverde in de eerste dag 60 aanmeldingen op. Tien van hen wonen in plaatsen waar al wel voldoende bezorgers zijn.

Bekijk meer van

DPG Media

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.