— woensdag 17 januari 2018, 13:00 | 1 reactie, praat mee

Coach Jolan Douwes over alternatieve banen voor journalisten

Aan het begin van het jaar komen traditiegetrouw de lijstjes met banen voor de toekomst weer voorbij. Handig voor journalisten die zich willen oriënteren op een ander beroep. Het is wel raadzaam goed uit te zoeken of het past. Ik spreek geregeld journalisten die stoppen met de nieuwe opleiding of hun vrijheid en zelfstandigheid missen in hun nieuwe baan.

Praat mee

1 reactie

Bert Reubsaet, 3 februari 2018, 16:26

Als journalist zit je feitelijk altijd in de collegebanken. Je houdt nooit op met leren.  Waarom zou je dan altijd hetzelfde werk blijven doen. Of wil je je hele leven een stukkie blijven schrijven. Niet een beetje saai? Han Lammers werd wethouder, landdrost en commisaris van de koningin.

Ik PR-adviseur en daarna ontwerper en importeur van grafmonumenten. http://www.rmpgrafmonumenten.nl/ontstaan-rmp-grafmonumenten-gedenktekens-grafsteen/. Toch voel ik me nog altijd journalist.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.