— dinsdag 23 oktober 2012, 17:08

Brakman begeleidt fusie mediafondsen

Inge Brakman is door het ministerie van OCW aangewezen als fusiebegeleider voor het samengaan van het Stimuleringsfonds voor de Pers en het Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Mediaproducties (Mediafonds). Dat meldt het Mediafonds. Marja van Bijsterveldt (CDA) heeft in 2011 aangegeven dat de twee samen moeten gaan. Tot op heden heeft het Stimuleringsfonds al een aantal keren laten weten geen voorstander te zijn van de fusie. Onder leiding van Brakman moeten de twee fondsen voor 1 februari 2013 een plan gereed hebben voor de voorgenomen fusie. Brakman was van 1989 tot 1999 secretaris bij beroepsvereniging NVJ en van 1999 tot 2009 eerst lid en daarna voorzitter van het Commissariaat voor de Media. Zij is nu onder meer voorzitter van de Raad van Bestuur van het Rode Kruis en voorzitter van de Raad van Toezicht van Staatsbosbeheer.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.