— donderdag 22 maart 2012, 15:00

Van Liempt bestuurslid Mediafonds

Sinds 15 maart is Ad van Liempt toegetreden tot het bestuur van het Mediafonds. Het Mediafonds stimuleert de totstandkoming van cultureel media-aanbod via radio, televisie en internet van de landelijke en regionale publieke media-instellingen. Van Liempt werkte bijna veertien jaar in de regionale dagbladjournalistiek voor hij overstapte naar de televisie. In 2006 werd hij benoemd tot, parttime, bijzonder lector onderzoeksjournalistiek, aan de Hogeschool Utrecht. Ook schreef hij schreef diverse boeken. In 2010 werd hij onderscheiden met een ere-Nipkowschijf voor zijn gehele televisiewerk en in januari 2011 kreeg hij voor zijn werk een eredoctoraat van de universiteit van Amsterdam. Verder vervult Van Liempt diverse bestuursuncties.

Bekijk meer van

Mediafonds

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.