— woensdag 8 maart 2017, 16:34 | 0 reacties, praat mee

Bod Mediahuis/VPE op TMG ter goedkeuring neergelegd bij AFM

ANP

Uitgeverij Mediahuis en investeerder VP Exploitatie (VPE) hebben zoals aangekondigd vandaag hun aanvraag tot goedkeuring van hun biedingsbericht ingediend bij toezichthouder Autoriteit Financiële Markten.

“Deze aanvraag heeft betrekking op het voorgenomen aanbevolen openbaar bod in contanten op alle geplaatste en uitstaande aandelen en certificaten van aandelen in het kapitaal van Telegraaf Media Groep N.V.”, schrijven de overnamekandidaten.

Het bod staat op 6,00 euro per aandeel. De twee partijen hebben 59,25 procent van alle aandelen in TMG inmiddels in handen. Daarvan is 17,94 procent in handen van Mediahuis en 41,31 procent in het bezit van VPE.

Er dreigt een omvangrijk juridisch gevecht rond de overname: zowel de Ondernemingsraad van TMG als overnamekandidaat Talpa én de geschorste leden van de Raad van Commissarissen hebben aangekondigd naar de rechter te stappen.

Bekijk meer van

VP Exploitatie TMG Mediahuis

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.