— woensdag 28 oktober 2020, 14:29 | 0 reacties, praat mee

Astrid Joosten en Paul de Leeuw duopresentatoren Op1 op vrijdag

BNNVARA

Met ingang van 6 november presenteren Astrid Joosten en Paul de Leeuw talkshow Op1 op vrijdag. Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg verhuizen naar de maandaguitzending. Joosten en De Leeuw moeten Op1 op vrijdag "uitdrukkelijker het 'weekend-gevoel' meegeven", aldus BNNVARA. Laatste wijziging: 28 oktober 2020, 15:06

Het huidige presentatieduo Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra stopt. Veenhoven wordt de nieuwe presentator van Spijkers met Koppen en blijft daarnaast Vroege Vogels presenteren.

Astrid Joosten: “Ik had heel veel zin om weer gesprekken te voeren op televisie. Dat ik dat ook nog eens met Paul mag doen maakt dat ik me er zeer op verheug.” Paul de Leeuw: “Het is een ongelooflijke eer om samen met Astrid Op1 op vrijdag een beetje meer het weekend-gevoel te gaan geven. En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien.”

Dijkstra start begin volgend jaar met een nieuw, wekelijks programma op NPO Radio 1. Daarnaast blijft hij de kennisquiz Per Seconde Wijzer en elke week Radio Bureau Sport met Frank Evenblij presenteren.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.