e learning nvj

— vrijdag 7 mei 2021, 08:33 | 0 reacties, praat mee

Op1 op vrijdagen niet meer met BNNVARA-presentatoren

© BNNVARA

BNNVARA stopt met het leveren van presentatoren voor de vrijdageditie van talkshow Op1. De laatste vrijdagse uitzending met presentatoren van BNNVARA, wordt op 11 juni uitgezonden. De omroep blijft wel de uitzendingen op maandag voor zijn rekening nemen.

Dat melden diverse media, waaronder De Telegraaf. Dat presentatoren Astrid Joosten en Paul de Leeuw, die nu de vrijdagse uitzendingen presenteren, ermee gaan stoppen was al eerder bekend.

Op1 wordt iedere werkdag uitgezonden. De presentatie is in handen van duo’s die van dag op dag wisselen. Op maandagen en vrijdagen levert BNNVARA de presentatoren, op dinsdag is de EO aan de buurt. Omroep Max levert de presentatoren voor de woensdagse uitzending, terwijl de uitzending op donderdag wordt verzorgd door WNL.

“Met Astrid en Paul hebben we een luchtiger toon aangebracht in het programma om onze kijkers met een vrijdagavondgevoel het weekend in te laten”, stelt Gert-Jan Hox, contentdirecteur bij BNNVARA tegen NU.nl. “Maar we zien ook dat deze invulling minder past in de formule van Op1. Het naderende einde van het tv-seizoen is voor BNNVARA een logisch moment om een stap terug te doen en ruimte te bieden aan een andere omroep.”

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.