anner smart octo

— woensdag 19 oktober 2016, 16:53 | 0 reacties, praat mee

ANP Foto lanceert beeldbank voor verkiezingen

ANP Foto lanceert een speciale beeldbank met daarin alle foto’s over de komende Kamerverkiezingen. Via www.anpfoto.nl/verkiezingen kunnen de beelden van de verkiezingsstrijd, maar ook de stockbeelden over de deelnemende politieke partijen en de portretten van politici, lijstrekkers en kandidaat-lijstrekkers, worden gevonden.

De aparte verkiezingsbeeldbank van het ANP volgt op het succes van de Rio2016- beeldbank die de afgelopen maanden in de lucht was. Via deze beeldbank leverde het ANP meer dan tienduizend foto’s aan media in binnen- en buitenland.

Adjunct-hoofdredacteur Johan Groeneveld: ‘Het ANP produceert zo veel, zo gevarieerd en zo snel foto’s dat het onze klanten soms duizelt. Met deze beeldbank maken we het beschikbare beeldmateriaal op een prettig overzichtelijke wijze toegankelijk. Er zijn behalve de clusters beelden van actuele events ook dossiers en voor elke partij is er een apart katern.’

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.