— dinsdag 3 december 2013, 12:15

Contracten tussen Wegener/MGL, ANP

Wegener Media en Mediagroep Limburg (MGL) hebben contracten gesloten met het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) en fotobureau Hollandse Hoogte (HH). De komende twee jaar blijft het ANP de regionale dagbladen en nieuwssites van Wegener/MGL van algemene berichtgeving voorzien. Nieuw is dat het ANP op bestelling journalistieke producties voor De Persdienst van Wegener verzorgen. Het gaat dan om verhalen op maat voor de kant-en-klare krantenpagina’s met onder meer algemeen binnenlands, buitenlands en economisch nieuws. De samenwerking van Wegener Media en Mediagroep Limburg per 1 januari met fotobureau HH bestaat uit de verzorging van de algemene nieuwsfotografie door Hollandse Hoogte ten behoeve van De Persdienst en de regionale dagbladen van Wegener en MGL. Het fotobureau richt speciaal voor Wegener/MGL een aparte nieuwsdienst in, die in samenwerking met De Persdienst de fotografie gaat coördineren. Daartoe heeft Hollandse Hoogte onder meer de beschikking over een groep van zo'n vijftig Nederlandse freelance fotografen. Het internationale netwerk van HH staat borg voor nieuwsfotografie uit de rest van de wereld. Sportfotografie wordt geproduceerd met partner VI Images.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.