banner anp

— donderdag 27 oktober 2016, 13:41 | 0 reacties, praat mee

ANP brengt meer en uitgebreidere agenda’s

ANP

Een maand na de overname van agendadienst Zapaday lanceert het ANP drie nieuwe agenda's. Vanaf 1 november zijn er aparte agenda's voor Entertainment en Royalty, met daarin alle nationale en internationale relevante agendapunten op deze gebieden. Ook worden de agenda's inhoudelijk uitgebreid.

Adjunct-hoofdredacteur Johan Groeneveld: ‘Een rondgang langs klanten van het ANP leert ons dat er grote behoefte is aan deze agenda’s. Doordat we nu alle disciplines onder 1 dak hebben, kunnen we agendapunten ontginnen in het dagelijkse redactieproces en daarnaast spiders zetten op een groot aantal digitale bronnen.’

De derde nieuwe agenda heeft als werktitel Focus en wordt ingezet bij steeds wisselende grote nieuwsthema’s. Nu ligt de focus in deze aparte agenda op de naderende verkiezingen in de VS. Groeneveld: ‘In deze thema-agenda zullen we ook altijd veel meer items en informatie zetten dan in de reguliere rubrieken.’

Bekijk meer van

Johan Groeneveld ANP

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.