data als kans

— vrijdag 21 januari 2022, 14:46 | 0 reacties, praat mee

3voor12-redactiechef Timo Pisart wint Pop Media Prijs

3voor12-redactiechef Timo Pisart heeft de Pop Media Prijs gewonnen, de belangrijkste prijs in de popjournalistiek Laatste wijziging: 21 januari 2022, 14:57

Pisart was genomineerd vanwege de manier waarop hij 3voor12 opnieuw ‘uitvond’ tijdens de coronacrisis.

Uit het juryrapport: “Popjournalisten werden in 2020 net als de muzikanten zelf door de pandemie beroofd van hun core-business. Ook Pisart moest zich aanpassen, maar kwam het afgelopen jaar toch met een ontzagwekkende productie. Hij maakte mooie portretten van mensen in de muziekindustrie die hun baan kwijt waren, en spraakmakende interviews met internationaal belangrijke artiesten als National-gitarist Aaron Dessner. [...] Afgelopen jaar vielen andere kwaliteiten op. Zijn enorme brede kennis van de actuele stand van zaken in popmuziek bijvoorbeeld. En zijn redactiewerk voor het fraaie ad hoc tv-programma Muziekstad. Land- en genregrenzen doen er voor Pisart niet toe. Geen nieuwe track lijkt hem te ontgaan en zijn dagelijks op Twitter geposte albumtips zijn altijd de moeite van het checken waard.” [...] “Niemand zat in 2021 zo dicht boven op het popnieuws als hij. En dat maakt dat de jury dit jaar koos voor Timo Pisart als winnaar van Pop Media Prijs 2021.”

 

Bekijk meer van

Timo Pisart 3voor12

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.