anner smart octo

— maandag 11 januari 2016, 14:33 | 0 reacties, praat mee

Aalberts nieuwe eindredacteur VPRO 3voor12

Niels Aalberts, nu marketingmanager bij concertpromotor Friendly Fire, wordt met ingang van 1 maart 2016 de nieuwe eindredacteur van het VPRO-muziekplatform 3voor12. Aalberts volgt Willem van Zeeland op, die met ingang van dit jaar overstapte naar omroep NTR.

Aalberts werkte in het verleden voor platenmaatschappijen, is als marketeer betrokken bij het festival Best Kept Secret en schreef een boek over de begintijd als manager van muzikant Kyteman, met 53 euro aan marketingbudget. “Als geen ander kent hij de ins en outs van de wereld waarin 3voor12 zich begeeft”, schrijft de VPRO over de benoeming.

VPRO 3voor12 bestaat sinds 1998 en groeide uit tot een interactief platform waarop via de zogeheten Luisterpaal nieuwe muziek valt te streamen. Naast verslaggeving van grote popfestivals als Lowlands en The Great Wide Open reikt 3voor12 jaarlijks de 3voor12 Award en de Song van het Jaar uit.

Aalberts: “Het is een grote eer bij te mogen dragen aan het belangrijkste muziekplatform van Nederland. 3voor12 sluit precies aan bij wat ik interessant vind: het snijvlak van radio, tv en online, nieuwe muziek, festivalcultuur en de muziekindustrie.” Meer bij 3voor12

Bekijk meer van

VPRO 3voor12

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.