banner festival 23

— dinsdag 17 oktober 2017, 14:34 | 0 reacties, praat mee

Roosmarijn Reijmer vertrekt bij 3FM

ANP

Radio-dj Roosmarijn Reijmer vertrekt in begin december bij 3FM. Ze was de afgelopen 17 jaar presentator voor 3voor12, het muziekplatform van de VPRO. Ze laat de radio achter zich, maar blijft actief in de muziek: Reijmer wordt hoofd Marketing en Creatie bij boekingskantoor Friendly Fire. Laatste wijziging: 17 oktober 2017, 17:07

Het is nog niet bekend wie Roosmarijn Reijmer gaat opvolgen. Ze kwam afgelopen zomer nog in het nieuws met haar ervaringen als vrouwelijke dj bij 3FM en een hartstochtelijke oproep tot meer ruimte voor vrouwen op de zender.

Over haar vertrek zegt Reijmer: “Bij de VPRO, 3voor12 Radio en NPO 3FM heb ik alles gedaan wat er te doen valt. Ik ben trots op alle uitzendingen die ik heb mogen maken: van setlisten kopiëren en rondbrengen tot het interviewen van headliners op tientallen grote festivals in binnen- en buitenland.”

Hoofdredacteur VPRO Radio Gerard Walhof: “Roosmarijn neemt afscheid als de koningin van de alternatieve muziek op 3FM. Het zal een hele klus worden om voor haar een waardige opvolger te vinden.”

Reijmer werd regelmatig genomineerd voor de Zilveren Radioster, de publieksprijs voor beste radiopresentatrice. In 2015 won ze die ook. Meer bij VPRO 3voor12

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.