Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— maandag 16 september 2019, 16:16 | 0 reacties, praat mee

Wilma Haan lid Raad van Toezicht NLPO

Wilma Haan | NLPO

Wilma Haan is lid geworden van de Raad van Toezicht voor van de NLPO, het samenwerkingsverband voor de lokale publieke omroep in Nederland. Haan, die dit jaar directeur werd bij de non-profit Open State Foundation, dat publieke instellingen transparant en toegankelijk wil maken voor alle burgers. Laatste wijziging: 16 september 2019, 16:20

“Lokale media hebben een belangrijke rol te vervullen in het controleren van de lokale macht, nieuwsvoorziening die het dagelijks leven van mensen verrijkt en het versterken van de binding met buurt of gemeente. Het is goed om te zien dat er op lokaal niveau al steeds meer samenwerkingen ontstaan die de journalistiek ten goede komen. Politiek gezien zou er met wel nog meer aandacht en zorg met onze lokale publieke omroepen moeten worden omgegaan. Aan die missie van de NLPO draag ik graag bij”, aldus Haan over haar toetreding.

Voorzitter Raad van Toezicht Paul Luijten zegt dat Haan “veel kennis meeneemt over digitale ontwikkelingen en ethische vraagstukken die de media steeds meer beheersen, ook en juist op lokaal niveau.”

De overige leden van de Raad van Toezicht zijn Jan Hoek (adviseur/toezichthouder), Pedro van Looij (Head of Internal & External Communications ASR Nederland N.V.) en Marianne Schuurmans-Wijdeven (Burgemeester gemeente Haarlemmermeer).

Bekijk meer van

Wilma Haan NLPO

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.