Tegel Beeld en Geluid

— woensdag 9 januari 2019, 16:59 | 0 reacties, praat mee

Wilma Haan vertrekt bij Het Parool

Foto: Duco de Vries

Chef nieuwsredactie en hoofd digitaal Wilma Haan vertrekt half februari bij Het Parool. Haan heeft een nieuwe baan geaccepteerd en gaat per 1 maart aan de slag als algemeen directeur bij de Open State Foundation, een non-profit organisatie die publieke instellingen transparant en toegankelijk wil maken voor alle burgers.

Dat meldt de Open State Foundation in een persbericht. Haan werkte van 2007 tot 2015 als journalist bij NU.nl, waar ze in 2013 adjunct-hoofdredacteur werd. In september 2015 maakte ze de overstap naar Het Parool. In 2015 schreef ze in de rol van ‘Nieuwspoortrapporteur’ een essay over transparantie in politiek Den Haag en de relatie tussen pers en politici.

Bij de Open State Foundation neemt Haan het stokje over van Arjan El Fassed, die sinds 2013 aan het roer stond. Hij stapte in juli over naar Google.

 

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.