banner festival 23

— woensdag 9 januari 2019, 16:59 | 0 reacties, praat mee

Wilma Haan vertrekt bij Het Parool

Foto: Duco de Vries

Chef nieuwsredactie en hoofd digitaal Wilma Haan vertrekt half februari bij Het Parool. Haan heeft een nieuwe baan geaccepteerd en gaat per 1 maart aan de slag als algemeen directeur bij de Open State Foundation, een non-profit organisatie die publieke instellingen transparant en toegankelijk wil maken voor alle burgers. Laatste wijziging: 9 januari 2019, 17:01

Dat meldt de Open State Foundation in een persbericht. Haan werkte van 2007 tot 2015 als journalist bij NU.nl, waar ze in 2013 adjunct-hoofdredacteur werd. In september 2015 maakte ze de overstap naar Het Parool. In 2015 schreef ze in de rol van ‘Nieuwspoortrapporteur’ een essay over transparantie in politiek Den Haag en de relatie tussen pers en politici.

Bij de Open State Foundation neemt Haan het stokje over van Arjan El Fassed, die sinds 2013 aan het roer stond. Hij stapte in juli over naar Google.

 

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.