e learning nvj

— dinsdag 24 oktober 2017, 14:11 | 0 reacties, praat mee

Wayne Parker Kent gaat ook uitgeven in België

Wayne Parker Kent (WPK) gaat de grens over. De online uitgever lanceert begin 2018 vier Vlaamse varianten van de online magazines NSMBL, Manners, Culy en Famme, meldt Fonk.

Deze stap is niet meer dan logisch, aldus Slaven Mandic, CEO van Wayne Parker Kent. “Op deze manier willen we niet alleen onze koploperspositie op het gebied van content marketing vasthouden, maar deze ook uitbreiden naar de Belgische markt. We zien dat veel adverteerders zich in beide markten bevinden en graag die brug willen slaan.”

De expansie van Wayne Parker Kent verloopt in samenwerking met het Belgische Mediahuis, dat dit jaar bekendmaakte te investeren in WPK.

Het Belgische kantoor van Wayne Parker Kent zal zich, net als het hoofdkantoor van Mediahuis België, in Antwerpen bevinden. Frank Goren, die het afgelopen jaar Wayne Parker Kents contentmarketingbureau The Agency leidde, wordt CEO van de kersverse Belgische tak.

Lees ook het interview dat Villamedia Magazine afgelopen zomer had met Slaven Mandic van Wayne Parker Kent, over de toekomstplannen van de online uitgeverij. Meer bij Fonk

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.