banner festival 23

— donderdag 8 november 2018, 13:04 | 0 reacties, praat mee

Mediahuis neemt uitgeverij Wayne Parker Kent over

WPK-directeur Slaven Mandic | Merlijn Doomernik / Hollandse Hoogte

Uitgeverij Mediahuis neemt voor een onbekend bedrag de online uitgeverij Wayne Parker Kent (WPK) over. De uitgeverijen hebben daartoe een principe-akkoord gesloten. WPK-directeur Slaven Mandic wordt daarnaast, als onderdeel van de overname, directeur Advertising bij TMG. Laatste wijziging: 8 november 2018, 13:14

“Concreet zullen TMG en WPK vanaf begin 2019 de krachten bundelen en samen innovatieve en creatieve totaaloplossingen ontwikkelen voor de Nederlandse advertentiemarkt”, aldus Mediahuis.

Topman Gert Ysebaert van Mediahuis zegt dat de volledige overname een logische volgende stap is sinds zijn uitgeverij in mei vorig jaar met WPK een strategische samenwerking aanging. “Inmiddels werken we op veel vlakken, zowel in Nederland als in België, nauw samen en is de toegevoegde waarde voor ons beiden groot”, aldus Ysebaert.

WPK wordt voor alle Mediahuis-titels in de Nederlandse markt de dedicated content marketing cel, waarbij het ‘creatieve contentoplossingen’ gaat ontwikkelen. Slaven Mandic: “De behoeften van adverteerders verschuiven steeds meer van pure advertentieruimte naar totaaloplossingen waarbij strategie, creatie, data en bereik worden gecombineerd. Alles moet in het teken staan van de bedrijfsdoelen van de adverteerder.”

Vorig jaar sprak Villamedia met Mandic over zijn ambities voor Wayne Parker Kent. Meer bij TMG

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.