— vrijdag 15 januari 2021, 08:49 | 0 reacties, praat mee

NDC-kranten stoppen met gebruik AD-kopij

© ANP / Koen Suyk

Het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant plaatsen met ingang van januari artikelen en foto’s door uit NRC, De Telegraaf, De Limburger en andere regionale kranten van uitgeverij Mediahuis. Dat hebben de kranten begin deze maand laten weten aan hun abonnees. Laatste wijziging: 15 januari 2021, 15:22

De kranten van NDC mediagroep gebruikten sinds 2013 met regelmaat artikelen uit het Algemeen Dagblad en Het Parool. Aan die samenwerking komt nu een eind vanwege de overname van de kranten door Mediahuis. In december gaf ook Mediahuis-titel De Limburger al aan over te stappen van AD-kopij naar artikelen van de Telegraaf.

De NDC mediagroep-kranten zullen bij NRC en De Telegraaf vooral van binnen- en buitenlandnieuws gebruik maken. Ook de Belgische kranten Het Belang van Limburg, De Gazet van Antwerpen en De Standaard maken deel uit van de uitwisselingsafspraak.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.