— vrijdag 23 september 2022, 09:35 | 0 reacties, praat mee

Verhalen uit veertien nieuwe titels te lezen via Blendle

© ANP / Piroschka van de Wouw

De online kiosk Blendle is een samenwerking aangegaan met The Content Exchange en heeft als gevolg daarvan een aantal nieuwe titels toegevoegd. Het gaat in totaal om 14 publicaties, waaronder Emerce, Innovation Origins en Change Inc. Laatste wijziging: 23 september 2022, 09:36

Dat melden Blendle en moederbedrijf Cafeyn in een persbericht. De samenwerking bestaat sinds augustus. De artikelen uit de veertien nieuwe titels vallen onder het bestaande Blendle-abonnement, Daarbij kunnen abonnees voor 9,99 euro per maand onbeperkt lezen in tijdschriften en krijgen ze een selectie van verhalen uit de kranten.

Niet alle verhalen uit de nieuwe titels verschijnen op Blendle. De redactie selecteert telkens een aantal verhalen. Naast de hierboven al genoemde titels gaat het om Business AM, Newsmonkey, CryptoGids, Het Kan Wel, Sportgeschiedenis, Spreekbuis, Wielerflits, Gezond.be, Goodbye, Project Syndicate en Doorbraak.be.

Bekijk meer van

Cafeyn Blendle

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.