— donderdag 21 april 2022, 16:00 | 0 reacties, praat mee

Tweede seizoen voor De Avondshow met Lubach

© Merlijn Doomernik

De Avondshow met Arjen Lubach krijgt een tweede seizoen. Het succesprogramma, dat vier dagen per week op NPO1 te zien is, keert terug in september. Dat heeft de VPRO donderdag bekendgemaakt. Laatste wijziging: 21 april 2022, 16:01

De laatste aflevering van het huidige seizoen wordt op 6 mei uitgezonden. Dit is een vrijdagavond, omdat er op 4 mei, de avond van de Dodenherdenking, geen Avondshow wordt uitgezonden.

Lubach begon op 21 februari met zijn nieuwe dagelijkse tv-programma. In de show start de presentator altijd met een stukje stand-up cabaret over de actualiteit. Vervolgens fileert hij op geheel eigen wijze een actueel onderwerp, zoals de komiek dat vroeger ook deed in Zondag met Lubach. Hij sluit elke aflevering af met een kort gesprek met een bijzondere gast.

Het satirische programma staat vrijwel dagelijks hoog in de kijkcijferlijst en wordt ook online veel teruggekeken. Lubach en zijn team hebben de afgelopen maanden veel trouwe fans gekregen. Zo noemde NPO-baas Jan Slagter het programma “een onmisbaar baken in de avond”.

Bekijk meer van

De Avondshow Arjen Lubach

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.