— maandag 2 oktober 2023, 16:39 | 0 reacties, praat mee

Tv-opnames van Bureau Rotterdam bij politie tijdens drama in Rotterdam

© ANP / Bas Czerwinski

De tv-ploeg van het programma Bureau Rotterdam was donderdag op het politiebureau aanwezig voor opnames toen de schietpartijen gebeurden in de Maasstad. Een woordvoerder van het RTL-programma met presentator Ewout Genemans laat weten dat nog niet duidelijk is of en hoe de gebeurtenissen in de reeks worden verwerkt. Laatste wijziging: 2 oktober 2023, 16:43

Bij de twee schietpartijen kwamen een 39-jarige vrouw, haar 14-jarige dochter en een 43-jarige docent in het Erasmus MC om het leven. De 32-jarige vermoedelijke schutter is aangehouden.

Het materiaal dat de ploeg heeft gemaakt, moet volgens de woordvoerder nog worden bekeken. Ook vindt er overleg plaats met de politie en het Openbaar Ministerie (OM) over het eventuele gebruik van de beelden in de uitzendingen.

Bureau Rotterdam is de vijfde serie in de Bureau-reeks waarin Ewout Genemans meeloopt met een lokaal politiekorps. De nieuwe serie is vanaf 10 oktober te zien bij RTL 4.

Bekijk meer van

Rotterdam Ewout Genemans

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.