— dinsdag 26 januari 2021, 15:31 | 0 reacties, praat mee

Tim Hofman en team belaagd tijdens opnames BOOS

© Sander Koning / Koning Photography

Tim Hofman laat op twitter weten dat hij samen met zijn team dinsdagmiddag uit een wijk in Capelle aan de IJssel is verdreven. Ze waren daar bezig met opnames voor het YouTube-programma BOOS.

“Niks ernstigs hoor, maar als pers (nul met de rellen te maken, draaiden gewoon BOOS) verjaagd worden uit een wijk door shit te gooien, omcirkelen en steeds meer vrienden erbij halen voelt heel on-Nederlands. Jammer wel, gek sfeertje”, schrijft hij op Twitter.

“>

Het is niet de eerste keer dat de presentator in het nieuws komt vanwege belaging. In 2017 is hij samen met zijn cameraman mishandeld door een Nijmeegse ondernemer. De politierechter heeft de Nijmeegse uiteindelijk een geldboete van 1.250 gegeven. De zoon van de man, die ook betrokken was bij de mishandeling, kreeg een taakstraf van 180 uur (waarvan 80 voorwaardelijk) opgelegd. Meer bij De Telegraaf

Bekijk meer van

Tim Hofman rellen BOOS BNNVARA

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.