e learning nvj

— woensdag 1 april 2020, 15:11 | 0 reacties, praat mee

Tilburg en Amstelveen steken lokale media helpende hand toe

Tilburgs Mediafonds

Het Tilburgs Mediafonds organiseert in het licht van de coronacrisis een extra aanvraagronde. "Behalve nood aan zorg is er ook grote nood aan goede journalistieke berichtgeving. Juist in deze onzekere tijden, nu de Corona-uitbraak ieders leven heeft ontregeld, is betrouwbare, onafhankelijke journalistiek onontbeerlijk", stelt voorzitter Hedwig Zeedijk. Amstelveen opent hun ondersteuningspakket ook voor lokale media. Laatste wijziging: 1 april 2020, 15:13

Journalistieke producties waarvoor in Tilburg steun wordt aangevraagd moeten een raakvlak hebben met covid-19, de officiële benaming die de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hanteert. Er is voor deze speciale ronde 5.000 euro vrijgemaakt. Details en deadlines rond deze speciale aanvraagronde staan op de site van het Tilburgs Mediafonds.

De tweede reguliere aanvraagronde van het fonds, dat begin januari van start ging, is gezien de recente ontwikkelingen deels uitgesteld. Het fonds heeft indieners daarvan op de hoogte gesteld.

De gemeente Amstelveen, dat werkt aan een mediafonds, heeft in het kader van coronavirus hun ondersteuningspakket ook opengesteld voor lokale media die in de problemen dreigen te komen.

Lokale nieuwssite Amstelveenz meldt dat de gemeente een steunvraag van de lokale weekkrant Amstelveens Nieuwsblad (BDU Media) inmiddels heeft gehonoreerd.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.