training eu starters

— woensdag 19 januari 2022, 13:45 | 0 reacties, praat mee

Tijdschrift LINDA. verandert thema volgende editie na einde relatie De Mol

Het januarinummer van tijdschrift LINDA. Het februari-nummer verscheen afgelopen dinsdag. Het themanummer voor maart wordt omgegooid. | LINDA.

Tijdschrift LINDA. wijzigt het komende voorjaarsnummer, dat 'Gelukkig gescheiden' als thema had. Tegenover NU.nl zegt hoofdredacteur Karin Swerink dat het onderwerp niet gepast is, nu oprichtster Linda de Mol net haar relatie heeft beëindigd. De Mol was samen met Jeroen Rietbergen, de bandleider die opstapte als gevolg van seksueel wangedrag bij The Voice of Holland. Laatste wijziging: 19 januari 2022, 13:57

“Omdat we altijd ver vooruitwerken, hebben we net een paar dagen voor de deadline met een ander thema kunnen wisselen”, aldus Swerink. Het nieuwe thema is nog niet bekend.

Via een bericht op Instagram liet Linda de Mol weten in “een verschrikkelijke nachtmerrie” terecht te zijn gekomen. Ze legt voorlopig haar werkzaamheden neer en vraagt om rust voor haar gezien.

The Voice of Holland - en enkele afgeleide shows - zijn voorlopig niet op het scherm. Producent Talpa Network van John de Mol liet weten dat het bedrijf niet op iedere “gebeurtenis en uiting” zal reageren. Meer bij NU.nl

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.