website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Tienduizend betalende digitale abonnees voor VI PRO

Lars Pasveer — Geplaatst in Werk op woensdag 22 mei 2019, 10:07

VI PRO-abonnees lezen artikelen op computer of mobiele apparatuur | Voetbal International

VI PRO-abonnees lezen artikelen op computer of mobiele apparatuur | Voetbal International

Nieuws Tijdschrift Voetbal International (VI) heeft twee jaar na lancering van het digitale platform VI PRO tienduizend betalende digitale leden geworven. Na de introductie - eind april 2017 - werden in enkele maanden 2500 betalende leden geworven.

“VI PRO vertelt het verhaal achter het voetbalnieuws, met een combinatie van exclusieve interviews, achtergrondverhalen en uitgebreide tactische analyses. Abonnees op het weekblad Voetbal International hebben gratis onbeperkt toegang tot VI PRO”, aldus de uitgever. Het standaardtarief voor de dienst is 5 euro per maand.

In april werd de grens van tienduizend betalende digitale leden doorbroken. De gemiddelde leeftijd van de abonnees is “aanzienlijk lager” dan die van het weekblad. “VI heeft weer een stevig fundament richting toekomst”, stelt de uitgever. De periode voor de lancering van VI PRO werd getekend door massa-ontslagen en financiële onzekerheid.

Op 28 mei houdt VI in De Balie de eerste gedrukte ‘VI PRO-special’ ten doop, over De Toekomst van het Voetbal. Deze bijeenkomst is overigens al uitverkocht.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.