Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— woensdag 22 mei 2019, 10:07 | 0 reacties, praat mee

Tienduizend betalende digitale abonnees voor VI PRO

VI PRO-abonnees lezen artikelen op computer of mobiele apparatuur | Voetbal International

Tijdschrift Voetbal International (VI) heeft twee jaar na lancering van het digitale platform VI PRO tienduizend betalende digitale leden geworven. Na de introductie - eind april 2017 - werden in enkele maanden 2500 betalende leden geworven. Laatste wijziging: 22 mei 2019, 10:10

“VI PRO vertelt het verhaal achter het voetbalnieuws, met een combinatie van exclusieve interviews, achtergrondverhalen en uitgebreide tactische analyses. Abonnees op het weekblad Voetbal International hebben gratis onbeperkt toegang tot VI PRO”, aldus de uitgever. Het standaardtarief voor de dienst is 5 euro per maand.

In april werd de grens van tienduizend betalende digitale leden doorbroken. De gemiddelde leeftijd van de abonnees is “aanzienlijk lager” dan die van het weekblad. “VI heeft weer een stevig fundament richting toekomst”, stelt de uitgever. De periode voor de lancering van VI PRO werd getekend door massa-ontslagen en financiële onzekerheid.

Op 28 mei houdt VI in De Balie de eerste gedrukte ‘VI PRO-special’ ten doop, over De Toekomst van het Voetbal. Deze bijeenkomst is overigens al uitverkocht.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.