data als kans

— maandag 13 februari 2017, 10:18 | 0 reacties, praat mee

‘VI repareert schade die Derksen aanrichtte’

'Johan Derksen heeft voor het merk veel goede dingen gedaan. En dat respecteren we. De laatste jaren bij VI maakte hij zich alleen druk om het tv-programma en ‘t magazine. Niet om het merk en de mensen. En die schade zijn wij de afgelopen anderhalf jaar aan het inhalen. Dat gaat alleen soms niet even vlot en snel als we zouden willen', zegt hoofd marketing van VI, Maarten Roomer, in gesprek met frank.news. Laatste wijziging: 13 februari 2017, 10:28

Daarin geeft hij ook aan dat het nog wel even kan duren voordat Voetbal International een maandblad wordt, als dat al gebeurt. ‘We zijn een grote titel met een grote naam en daardoor voer voor de media. Zo zijn er nu dingen uit z’n verband gerukt en staat er ineens dat we een maandblad worden. Misschien ooit op termijn, maar dat is in onze optiek nog ver weg.’

Dat wil niet zeggen dat er nooit over wordt gesproken. Roomer: ‘In deze markt die zo snel beweegt is het juist goed om met elkaar over andere vormen en frequenties na te denken. Maar dat betekent niet dat het ook nú aan de hand is’.

Roomer vertelt dat VI het aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen aan het aanpassen is. Kinderen zijn via print te bereiken, de andere doelgroepen via het web. Waarbij het de bedoeling is dat de volwassenen gaan betalen.

Daarvoor is VI PRO bedacht. Inmiddels maken 10.000 mensen daar gratis gebruik van. Als dit voorjaar de nieuwe site klaar is, krijgen die mensen het voorstel vijf euro per maand te betalen.


Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.