— woensdag 12 april 2017, 09:38 | 0 reacties, praat mee

Strijd om TMG gaat volgende ronde in

ANP

Talpa zal voor 17 april bij toezichthouder AFM een verzoek tot goedkeuring van het biedingsbericht op alle aandelen in de Telegraaf Media Groep indienen. De strijd om het uitgeefconcern is daarmee nog niet voorbij. Met een overname van TMG en de recente volledige overname van SBS Broadcasting kan Talpa "het nieuwe Nederlandse multimediabedrijf creëren dat zij voor ogen heeft", schrijft het bedrijf in een kort persbericht.

Het bod per aandeel staat op 6,50 euro. Volgens Talpa is het plan een toonaangevend Nederlands multimediabedrijf te bouwen met sterke posities in print, radio, televisie en online “een reëel en aantrekkelijk alternatief voor de strategie van Mediahuis en VP Exploitatie”.

In de afgelopen weken, toen biedingsconcurrenten Mediahuis/VPE al een meerderheidsbelang hadden verworven, bleef John de Mol aandelen TMG verwerven.

Bekijk meer van

TMG Talpa John de Mol

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.