banner festival 23

— woensdag 18 oktober 2017, 15:17 | 0 reacties, praat mee

Speciale ‘all time favorite’-Mercur bij jubileumeditie

Bij de twintigste editie van de Mercurs wordt een eenmalige jubileumprijs uitgereikt. Voor de zogenoemde 'all time favorite'-prijs zijn in totaal 27 magazines genomineerd, die allemaal eerder de Mercur voor Lancering van het jaar, Magazine/Mediamerk van het jaar of de Mercur d'OR/LOF Prijs voor Magazines hebben gewonnen. Laatste wijziging: 18 oktober 2017, 16:49

Anders dan bij de andere prijzen bij de Mercurs, die dit jaar op 14 december worden uitgereikt, zal niet de jury maar het publiek de winnaar kiezen. Vanaf 15 november kan er gestemd worden op de website van de Mercurs.

De 27 magazines die kans maken op de prijs zijn Donald Duck, ELLE, Elsevier Weekblad, Eigen Huis & Interieur, Flow, Glamour, Grazia, Happinez, Harper’s Bazaar, Helden, JAN, Libelle, LINDA., Lotje & Co, Margriet, Psychologie Magazine, Quest, Quote, Runner’s World, SAAR, Veronica Magazine, VIVA, Voetbal International, Vogue, Vrij Nederland, vt wonen en Women’s Health.

Bekijk meer van

Mercurs

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.