Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— donderdag 25 oktober 2012, 09:50

Nominaties Mercurs 2012 bekend

Laatste wijziging: 25 oktober 2012, 11:52

Flow, JAN, LINDA., VARAgids en VIVA zijn genomineerd voor de Mercur Tijdschrift van het Jaar. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het TijdschriftenGala op 29 november. In totaal zijn 39 Mercur nominaties in 10 categorieën toegekend. Voor Lancering van het Jaar zijn genomineerd: 360, Daphne’s Diary, RADAR en VOGUE Nederland. Robert van den Ham (AutoWeek), Xandra Schutte (De Groene Amsterdammer), Cécile Narinx (ELLE), Astrid van der Hulst en Irene Smit (Flow) en Aty Luitze (Seasons, Home and Garden, ariadne at Home) maken kans op de titel hoofdredacteur van het Jaar.

De genomineeerden voor de Innovatie van het jaar zijn LINDA. met LINDA. LIJNT, de VPRO Gids met de Layar App, vtwonen met de Layar App webshop. Voor de tijdschriftcover van het jaar maken kans om te winnen: ELLE (Stijlbijbel najaar 2012), Helden Magazine (Topvaders), LINDA. (Grandes Dames), VPRO Gids (Doctor Cheezy) en Vrij Nederland (Satirespecial). In de categorie Tijdschriftenreportage van het Jaar is de keuze gevallen op: AutoWeek (Dossier Saab), Helden Magazine (Woedende turnouders), Kinderen (De oogst van Boer zoekt Vrouw), One World (Afrika, paradijs voor pedo’s), Vrij Nederland (Teflon Bram). 360, Eigen Huis & Interieur, Esquire, Ouders van Nu en Volkskrant Magazine (Persgroep) komen in aanmerking voor Artdirection van het Jaar. Nominaties voor de Marketingacties van het Jaar gaan naar: Donald Duck (Donald Duck geeft Nederland al 60 jaar kleur), ELLE (Mystery Man), Libelle (Nieuwscafé) en Veronica Magazine (Altijd Cadeau Actie). AKO Books & Travel (Schiphol) en de Bruna in Gorinchem en Heerhugowaard maken kans op de titel Tijdschriftenretailer van het Jaar.

Bekijk meer van

Mercurs

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.