— donderdag 27 oktober 2016, 09:08 | 0 reacties, praat mee

Snippet Media lanceert Spaanse site voor ouders

De Amsterdamse online uitgeverij Snippet Media, een initiatief van tijdschriftenmaaksters Barbara van Erp en Femke Sterken, lanceert in Spanje de site Patas Arriba voor jonge ouders. Het is een Spaanstalige evenknie van het Nederlandse Me-toWe.

De site (Spaans voor ‘met de benen in de lucht’) wordt gevuld door een team freelancers onder leiding van Jet Versluis, Annebeth Vis en Belen Grau. De lancering van Patas Arriba is gefinancierd uit inkomsten van de Nederlandse activiteiten. Volgens Snippet Media trekt Me-to-We maandelijks 350.000 unieke bezoekers.

Saar Magazine, waar Villamedia in september bij de lancering aandacht aan besteedde is volgens de uitgeverij op koers met 80.000 unieke bezoekers.

De site wordt gerund vanuit Barcelona. Sales-activiteiten worden vanuit Madrid verzorgd. Lees ook ons interview met Snippet Media-oprichtsters Van Erp en Sterken van afgelopen september.

Bekijk meer van

Snippet Media

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.