training eu starters

— vrijdag 1 juli 2016, 09:05 | 0 reacties, praat mee

Samenwerking Talpa en TMG vertraagd

© ANP

De geplande samenwerking tussen TMG en Talpa laat nog even op zich wachten, meldt TMG in een persbericht. De twee mediabedrijven werken op dit moment nog aan de laatste aspecten van de beoogde samenwerking, "dit proces verloopt voorspoedig maar kost iets meer tijd dan verwacht". Beide partijen verwachten in juli een update aan de markt te kunnen geven. Laatste wijziging: 1 juli 2016, 09:24

TMG liet aan het begin van het jaar weten zijn radio-activiteiten op de schop te nemen in een grote samenwerkingsovereenkomst met Talpa. De verhuizing van de radiozenders Sky Radio en Veronica naar een nieuw bedrijf met de radiozenders van Talpa was onderdeel van een grotere deal waarbij TMG ook een belang neemt in het aandeel dat Talpa heeft in de tv-zenders van SBS.

TMG investeert 27 miljoen euro in de nieuwe samenwerking met het bedrijf van John de Mol, zo gaf men toen aan. Het nieuwe radiobedrijf komt voor 77 procent in handen van Talpa, de rest is voor TMG. Dat bedrijf krijgt daarnaast een belang van 15 procent in de tv-bezittingen van Talpa. De twee bedrijven gaan ook samenwerken op het gebied van onlinetelevisie.

Bekijk meer van

TMG Talpa

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.