word studentlid

— dinsdag 13 maart 2018, 14:32 | 0 reacties, praat mee

Saïda Maggé nieuwe invalpresentator Nieuwsuur

Saïda Maggé nieuwe invalpresentator Nieuwsuur
Saïda Maggé | Mark Vos

Met ingang van mei zal Saïda Maggé bij Nieuwsuur (NTR/NOS) als vaste invalpresentator beginnen. Ze volgt de eind vorig jaar onverwacht overleden Joost Karhof op. Maggé stapte vorig jaar over naar de NTR, om op NPO Radio 1 het programma 'De Bus' van Nieuws en Co te presenteren. Laatste wijziging: 13 maart 2018, 15:14

“Ik ben eind 2017 van AT5 naar de NTR overgestapt om veel te kunnen interviewen, in eerste instantie op de radio bij Nieuws en Co. Dat ik dat nu kan combineren met de invalrol van presentator bij Nieuwsuur is een droom die uitkomt”, aldus Maggé.

Nieuwsuur-hoofdredacteur Joost Oranje zegt met Maggé een jong en groot presentatietalent binnen te halen. Maggé schreef tot 2011 voor Villamedia een reeks columns.

Nieuwsuur is nog bezig met de zoektocht naar een vervanger van Twan Huys, die vertrekt naar RTL. Na de zomer moet de bezetting weer compleet zijn, aldus de NTR/NOS.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.