— maandag 17 september 2018, 08:15 | 0 reacties, praat mee

Albert Verlinde op de bank bij Talpa

Albert Verlinde gaat aan de slag bij Talpa in zijn oude rol als brenger en duider van entertainmentnieuws. Hij gaat daarbij samenwerken met Jan Versteegh die onlangs tekende bij Talpa. Wat de rol van Verlinde precies wordt en wanneer hij te zien is, blijk later, aldus Talpa. Laatste wijziging: 17 september 2018, 10:26

De 57-jarige Verlinde heeft een contract voor twee jaar getekend. ‘Een dagelijks programma maken, voelt alsof je in een constant voortdenderende trein stapt en dat is iets wat ik heb gemist. Jan Versteegh heb ik ontmoet en er is absoluut een klik tussen ons en een energie die perfect past bij onze plannen’, aldus Verlinde in een persbericht van Talpa.

John de Mol zegt daarin: ‘Het is duidelijk dat het programma dat zij gaan maken over die wereld (media en entertainment, red.) gaat. Er komen ook nog andere gezichten bij. Dat zijn experts en deskundigen op bepaalde deelgebieden’.

In augustus 2016 nam Albert Verlinde na 15 jaar afscheid van RTL Boulevard. Hij maakte in 1992 zijn debuut op de Nederlandse televisie. Sindsdien werkte hij zowel voor RTL Nederland als voor SBS6 als entertainmentdeskundige.

Verlinde blijft naast zijn werkzaamheden voor Talpa Network als algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het grootste theaterbedrijf van Nederland.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.