website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Albert Verlinde op de bank bij Talpa

Dolf Rogmans — Geplaatst in televisie op maandag 17 september 2018, 08:15

Nieuws Albert Verlinde gaat aan de slag bij Talpa in zijn oude rol als brenger en duider van entertainmentnieuws. Hij gaat daarbij samenwerken met Jan Versteegh die onlangs tekende bij Talpa. Wat de rol van Verlinde precies wordt en wanneer hij te zien is, blijk later, aldus Talpa.

De 57-jarige Verlinde heeft een contract voor twee jaar getekend. ‘Een dagelijks programma maken, voelt alsof je in een constant voortdenderende trein stapt en dat is iets wat ik heb gemist. Jan Versteegh heb ik ontmoet en er is absoluut een klik tussen ons en een energie die perfect past bij onze plannen’, aldus Verlinde in een persbericht van Talpa.

John de Mol zegt daarin: ‘Het is duidelijk dat het programma dat zij gaan maken over die wereld (media en entertainment, red.) gaat. Er komen ook nog andere gezichten bij. Dat zijn experts en deskundigen op bepaalde deelgebieden’.

In augustus 2016 nam Albert Verlinde na 15 jaar afscheid van RTL Boulevard. Hij maakte in 1992 zijn debuut op de Nederlandse televisie. Sindsdien werkte hij zowel voor RTL Nederland als voor SBS6 als entertainmentdeskundige.

Verlinde blijft naast zijn werkzaamheden voor Talpa Network als algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het grootste theaterbedrijf van Nederland.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.