— dinsdag 23 december 2008, 08:32

Roularta zoekt oplossing voor Kanaal Z

De zakenzender Kanaal Z blijft naar alle waarschijnlijkheid in handen van Roularta. Dat zegt de Rik De Nolf, de gedelegeerd bestuurder van de West-Vlaamse uitgeverij in een gesprek met de krant De Tijd. Eerder deden geruchten de ronde als zou de VMMa Kanaal Z overnemen, maar De Nolf weerlegt dat. ‘Er lopen onderhandelingen met Telenet over de verspreiding van Kanaal Z via analoge en digitale televisie. Die lopen vrij goed, maar mochten die alsnog afspringen, dan is de VMMa een andere mogelijkheid. We kunnen er profiteren van synergieën op technisch vlak. Kanaal Z zou er kunnen uitgroeien tot een soort Canvas/Ketnet, dus met kinderprogramma's overdag. Keerzijde is dat de synergieën met de andere redacties van Roularta veel moeilijker wordt,' aldus De Nolf.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.