training eu starters

— dinsdag 13 augustus 2013, 11:45 | 0 reacties, praat mee

Reorganisatie bij Limburg Media Groep

Limburg Media Groep (LMG), uitgever van onder andere Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad, gaat bezuinigen en schrapt 60 banen. De reorganisatie is nodig "om de sterk verslechterende marktomstandigheden voor gedrukte nieuwsmedia het hoofd te bieden". Hoewel de uitgever in een persbericht aangeeft dat "LMG, zeker in vergelijking met andere Nederlandse uitgevers, een relatief gunstige financiële positie heeft", is besloten tijdig in te grijpen. LMG gaat zich richten op de "kernactiveit, het uitgeven van kwalitatief hoogwaardig regionaal nieuws en informatie, en tegelijkertijd extra inspanningen te gaan leveren voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve verdienmodellen". Laatste wijziging: 14 augustus 2013, 11:16

Hierbinnen past ook dat de eigen drukkerij van de onderneming zich zal concentreren op het drukken van de eigen krantentitels, waardoor de drukkerijcapaciteit aanzienlijk teruggebracht kan worden. Tevens wordt onderzocht op welke wijze en in welke mate de call center activiteiten uitbesteed kunnen worden. Door deze acties zullen in totaal 60 arbeidsplaatsen verloren gaan. Volgens de uitgever worden de redacties van de dagbladen “nauwelijks geraakt”.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.