— maandag 3 februari 2020, 11:33 | 0 reacties, praat mee

Prijs voor Onderwijsjournalistiek 2020 naar De Correspondent

ANP

Koen Marée, Jasper Been en Bart Hekkema van De Correspondent hebben de Nationale Prijs voor Onderwijsjournalistiek 2020 gewonnen met hun productie De universiteit als megastal. De jury noemt het de bijdrage "die het meest schuurde, kritiek en bewondering opriep, actualiteit agendeerde; kortom, de bijdrage die ons raakte."

Aan de prijs, die dit jaar voor de twaalfde keer werd uitgereikt, is een bedrag van 2000 euro verbonden. Marée, Been en Hekkema ontvingen de prijs vorige week tijdens een bijeenkomst in De Balie in Amsterdam.

De Werkbeurs Onderwijsjournalistiek werd toegekend aan freelance journalist Yvonne van de Meent voor het project Lerarentekort en kansenongelijkheid. De beurs van 2500 euro wordt beschikbaar gesteld door de Stichting Onderwijsfonds COCMA. Meer informatie en het juryrapport op Onderwijsjournalistiek.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.