— maandag 28 augustus 2017, 17:19 | 0 reacties, praat mee

Karel Smouter weg bij De Correspondent

Vertrekkend adjunct Karel Smouter | De Correspondent

Adjunct-hoofdredacteur Karel Smouter is vertrokken bij De Correspondent. Na zijn vakantie is hij begonnen als docent Journalistiek bij de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Smouter zegt er naar uit te zien de 'constructieve journalistiek' van Windesheim aan een nieuwe generatie journalisten door te geven.

Smouter schreef over voor De Correspondent geregeld over de noodzaak niet alleen te zenden, maar ook te luisteren.

“Ik kijk ernaar uit om in deze rol verder te werken aan de vernieuwing van het journalistieke landschap. Ook aan die delen van het landschap die wat verder van De Correspondent af liggen, zoals bijvoorbeeld de regionale en de lokale journalistiek. Want niet alleen het publiek van De Correspondent verdient andere journalistiek. Transparante, constructieve, onthullende journalistiek is overal nodig’, stelt hij in een lang afscheidsartikel, waarin hij terugblikt op vier jaar De Correspondent.

De hoofdredactie bestaat nu uit Rosan Smits en Rob Wijnberg. De komende maanden versterkt correspondent Maurits Martijn de hoofdredactie.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.