word studentlid

— donderdag 5 december 2019, 13:35 | 1 reactie, praat mee

‘Pittige dame’ Monica Keyzer na 41 jaar weg bij Vrij Nederland

Monica Keyzer reageerde in januari 1978 op de vacature ‘medewerk(st)er redaktie-sekretariaat’ voor Vrij Nederland omdat toenmalig hoofdredacteur Rinus Ferdinandusse een ‘pittige dame’ zocht die - samen met haar twee collega’s - een buffer zouden vormen tussen de buitenwereld en de redactie van VN. Nu moet ze vertrekken. Na 41 jaar - na 10.000 dagen redactiesecretariaat en zo’n 2000 edities - als gevolg van de recente reorganisatie bij het blad.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

J.C. Roodenburg, 5 december 2019, 16:33

Monica heeft ongetwijfeld nog meegemaakt dat (het was, geloof ik in 1990) als OR-voorzitter samen met een lid van de redactieraad toen samenwerking zocht tussen Het Vrije Volk en VN. Niet gelukt want we werden in Amsterdam arrogant ontvangen. We zijn toen maar een grote pils gaan drinken in Amsterdam. Directie en hoofdredactie hadden ons nog zo gewaarschuwd dat een redactiecollectief de touwtjes in handen had.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.