training eu starters

— maandag 17 oktober 2022, 09:36 | 0 reacties, praat mee

Persfotograaf bedreigd tijdens werkzaamheden in Hoogeveen

© Rob Voss

Een persfotograaf is zaterdag tijdens zijn werkzaamheden bedreigd in Hoogeveen. Een man die betrokken was bij een ongeval waar de fotograaf op af was gekomen dreigde de camera van de fotograaf in het water te gooien en stond "met gebalde vuist" klaar om de fotograaf een dreun te verkopen, zo schrijft de website Assenstad.nl. Laatste wijziging: 17 oktober 2022, 11:24

Een auto raakte van de weg op de Vliegveldweg in Hoogeveen. De fotograaf, die werkzaam is voor de website 112hoogeveen.nl, kwam af op de melding van het ongeval. De vader van de bestuurder van het voertuig dat van de weg raakte was hier echter blijkbaar niet van gediend.

De fotograaf werd hierop verbaal bedreigd en de man dreigde daarnaast de camera van de fotograaf in het water te gooien. De man stond daarnaast “met gebalde vuist klaar om de fotograaf een dreun te verkopen”, zo schrijft de website.

Hierop besloot de fotograaf zijn werkzaamheden te staken en te vertrekken. De fotograaf in kwestie heeft een melding gedaan bij de politie en is daarnaast voornemens om aangifte te doen tegen de man.

Bekijk meer van

PersVeilig persfotografie Assen

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.