— dinsdag 14 februari 2017, 09:11 | 0 reacties, praat mee

‘Paays advocaat wil GeenStijl aanpakken’

© Koen Suyk / ANP

De advocaat van Patricia Paay meldt dat ze GeenStijl mogelijk willen aanpakken. Vorige week werd Paay ernstig in verlegenheid gebracht met een seksvideo die via een twitteraar online werd verspreid en onder meer door shockblog GeenStijl werd gepubliceerd. Paay werd al enige tijd afgeperst door iemand die dreigde het filmpje te verspreiden.

Paays advocaat Johan Langelaar meldt in het AD (via Blendle) met de gedachte te spelen bepaalde sites te laten verbieden. “Ik ga in elk geval van GeenStijl eisen nooit meer iets te publiceren van Patricia zonder haar toestemming.”

Daarnaast gaat Paay een geldbedrag met ‘minstens vijf en misschien zelfs zes nullen’ aan smartengeld eisen van alle personen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van het plasseksfilmpje van de diva.

Bekijk meer van

Patricia Paay GeenStijl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.