Tegel Beeld en Geluid

— maandag 24 april 2017, 08:30 | 0 reacties, praat mee

Onderzoek Panama Papers wint Citi Journalistic Excellence Award 2017

Journalisten van Trouw en Het Financieele Dagblad hebben de Citi Journalistic Excellence Award 2017 gewonnen voor hun Panama Papers-onderzoek.

De vakjury had dit jaar drie financieel-economische artikelen uit De Groene Amsterdammer, Het Financieele Dagblad en Trouw genomineerd voor de Nederlandse editie van de prijs. De prijs is meer dan twintig jaar geleden door Citi opgezet als erkenning voor verdienstelijke financiële en economische verslaggeving. Karlijn Kuijpers en Jan Kleinnijenhuis van Trouw en Siem Eikelenboom en Gaby de Groot van het FD werden uiteindelijk de winnaars.

De winnaars gaan naar een achtdaagse economisch en financieel seminar in New York City, dat wordt georganiseerd door de Columbia Graduate School of Journalism. Samen met vakgenoten uit andere landen krijgt de winnaar de mogelijkheid om met academici, mediaspecialisten, beleidsverantwoordelijken en overheidsfunctionarissen van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen binnen de globale economie en de financiële wereld. Verder gaan de winnaars op bezoek bij onder meer het IMF, de New York Stock Exchange, CNN Financial News, Wall Street Journal en Bloomberg Business News.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.