Smartocto userneeds

— woensdag 22 februari 2023, 12:39 | 0 reacties, praat mee

Onderzoek naar mogelijke misstanden NOS Sport in maart klaar

De externe inventarisatie naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport is naar verwachting in maart afgerond. Dat laat een woordvoerder weten na berichtgeving hierover van het AD. Laatste wijziging: 22 februari 2023, 12:43

Afgelopen december werd duidelijk dat er een “externe inventarisatie” zou komen na berichten over mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Naar aanleiding van het artikel in de Volkskrant over misstanden bij De Wereld Draait Door deed de hoofdredactie van NOS Sport een oproep aan medewerkers om zich te melden indien er ervaringen van ongewenst gedrag waren.

Daarop kwamen meerdere meldingen binnen. Het ging om meldingen van vroeger maar ook van kort geleden, liet de omroep toen weten.

De inventarisatie wordt uitgevoerd door een extern vertrouwenspersoon. Met het onderzoek moet onder meer achterhaald worden wat “de aard en impact van de signalen” zijn en wat de benodigde stappen voor de toekomst zijn.

Bekijk meer van

NOS Sport

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.