basis naar compleet

— woensdag 15 maart 2023, 13:31 | 0 reacties, praat mee

NOS doet onderzoek naar werkcultuur en veilige werkomgeving in gehele organisatie

© Harold Versteeg/ANP

De hoofdredactie van de NOS zal een onderzoek instellen naar werkcultuur en veilige werkomgeving in de gehele organisatie, meldt de hoofdredactie in een persbericht. Laatste wijziging: 15 maart 2023, 16:39

De onthullingen van de Volkskrant over de misstanden bij NOS Sport hebben het nodige losgemaakt en waren de aanleiding om de gehele organisatie tegen het licht te laten houden door een externe organisatie. De Ondernemingsraad en de redactiecommissie van NOS Nieuws worden nadrukkelijk betrokken in de voorbereiding van dit externe, onafhankelijk onderzoek.

‘Want we vinden het na alle ervaringen bij de collega’s van NOS Sport heel belangrijk om ook onze redactiecultuur tegen het licht te houden. Dat gaan we in samenspraak met de directie laten doen door een externe, onafhankelijke partij. Onze redactiecommissie en ondernemingsraad praten nadrukkelijk mee over de invulling van het onderzoek. We willen weten wat we niet weten. Omdat het belangrijk is dat onbekende problemen naar de oppervlakte komen, en worden verholpen’, schrijft de hoofdredactie.

 

Bekijk meer van

NOS Sport

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.